Flip book element

Amazing D-Bol metandienon 5 och 10mg

400.00kr1,900.00kr

D-Bol metandienon 10 mg och 50 mg

Dianabol är det gamla Ciba-märket för den orala steroiden metandrostenolon.

Det är ett derivat av testosteron som uppvisar starka anabola och måttliga androgena egenskaper.

Read more

KÖP Anapolon uppkopplad

KÖP Anapolon uppkopplad har varit den starkaste orala steroida föreningen,

som är ett derivat av dihydrotestosteron, som för närvarande endast finns tillgängligt för institutionellt bruk i Mexiko

Read more

Amazing Winstrol Stanozolol Tablet 10mg

350.00kr500.00kr

Winstrol Stanozolol Tablet är en av de mest populära anabola steroiderna genom tiderna och som sådan är Winstrol-tabletter fortfarande de mest populära i denna kategori.

Eftersom de är så oerhört populära, är tyvärr Winstrol-tabletter ofta en av de vanligaste förfalskade steroiderna på marknaden

Read more

super Tamoxifen 20 mg

1,500.00kr

Tamoxifen 20 mg används för att behandla vissa typer av bröstcancer hos män och kvinnor. Det används också för att sänka en kvinnas chans att utveckla bröstcancer om hon har en hög risk (till exempel en familjehistoria med bröstcancer).

Category:
Read more

Amazing Anavar Oxandrolone 10 mg

350.00kr700.00kr

Anavar Oxandrolone  utvecklades för att behandla förhållanden med muskelavfall och snabb viktminskning,

vilket också är ett vanligt skäl till starten med anabola steroider.

Searle utvecklades 1964 av Searle Laboratories för att behandla sådana tillstånd och finns inte längre eftersom den köptes och absorberades i Pfizer 2003

SKU: N/A Category:
Read more

Amazing Turinabol 10 mg

300.00kr

Oral-Turinabol 10 mg (dehydroklormetyltestosteron) är en oral anabole steroid som är intressant främst av andra skäl än dess unexceptionella prestanda.

Det kan dock uppfylla vissa specifika behov.

Category:
Read more

Super Ovral 0.25mg/0.05mg

1,600.00kr

Ovral 0.25mg/0.05mg utför säkrad graviditetsavslut
Processen för att avbryta graviditeten utförs vanligtvis av de kvinnor som har behov av att bli av med oönskad graviditet.

För några år sedan prövades en sådan form av åtgärder med hjälp av kirurgiska tekniker som skulle leda till att ingrepp av uppsägning genomgicks med hjälp av generell anestesi & lokala kliniska instrument.

På sätt och vis skulle det visa sig vara skadligt för ett korrekt upprätthållande av moderns hälsa samt fostret & troligen skulle det i vissa fall också leda till förlust av kvinnans liv.

Category:
Read more

Amazing Nuvaring 0.12mg/0.015mg

1,600.00kr2,500.00kr

Nuvaring 0.12mg/0.015mg  ger effektiv preventivmetod

Grundläggande information: Nuvaring
Det finns olika typer av läkemedel som har gjorts tillgängliga på läkemedelsmarknaden som hjälper till med de framgångsrika åtgärderna för medicinsk abort.

Nuvaring har varit en av de viktigaste metoderna som hjälper till med liknande process för medicinsk avslutning av graviditet & på ett säkert sätt

och däri, orsaker med minimal mängd biverkningar över individens hälsa.

Denna produkt har godkänts av hälsoexperterna från Food & Drug Association (FDA) & därför orsakar med en potentiell hjälp för den feminina världen för att sluta med graviditetsfrågor.

nuvaring pris

Dessa har gjorts tillgängliga på läkemedelsmarknaderna & även på de generiska online-webbplatserna till överkomliga priser.

SKU: N/A Category:
Read more

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.